top of page

Cashback actie

Word een CASHBACK-winnaar!

U heeft ons (een TuinKeur-hovenier) ingeschakeld voor professionele ondersteuning van uw tuinplezier. Als blijk van waardering voor uw keuze voor een TuinKeur-hovenier doet het keurmerk, waar wij bij zijn aangesloten, hier nog een schepje bovenop. Dit jaar maakt u namelijk kans op de terugbetaling van de helft van uw factuur. Elke maand zijn er drie gelukkige winnaars die tot maximaal € 1.000 retour krijgen op hun factuur: pinklaar gestort op de bankrekening! Bekijk hier de video.

 

Hoe deel te nemen?

Voor de actie wordt gebruik gemaakt van het platform HovenierNederland. Dit is een onafhankelijke recensiewebsite voor de hoveniersbranche.

Meedoen aan de actie in 4 eenvoudige stappen:
1. Ga naar www.hoveniernederland.nl.

2. Zoek ons bedrijf op.

3. Schrijf een recensie over onze werkzaamheden (het soort en de grootte van de klus maakt niet uit).

4. Vink aan dat u meedoet met de CASHBACK-actie.

 

Recensie geschreven, en dan?

Elke eerste week van de maand worden er op een ludieke manier drie winnaars getrokken. Het zijn de winnaars van de voorgaande maand. De uitslag is te zien op www.tuinkeur.nl/acties of op de Facebookpagina van TuinKeur. Als u één van de gelukkige winnaars bent, dan komen we samen met een team van TuinKeur langs om persoonlijk de prijs uit te reiken.

 

De CASHBACK-actie loopt van maart tot en met november 2019. Heeft u eenmaal een recensie geschreven, dan speelt u de gehele actie mee!

 

Overige informatie:

- Bekijk hier de meest recente trekkingen

- Kijk voor de actievoorwaarden op www.tuinkeur.nl/voorwaarden

bottom of page