top of page

Landelijke Open Dag Hoveniers

Het Haarlemse hoveniersbedrijf Tuin Totaal, gevestigd in de Waarderpolder doet mee met de Landelijke Open Dag van de Hoveniers op zaterdag 22 september a.s.

 

Tussen 10 uur ’s morgens tot 17 uur ’s middags staan onze deuren  wagenwijd open voor iedereen die “iets met groen” heeft. We vertellen u graag wat er allemaal komt kijken bij het goed aanleggen en onderhouden van een mooie tuin. En u kunt uiteraard bij ons terecht voor adviezen en voorbeelden. U bent van harte welkom op de Oudeweg 30  in de Haarlemse Waarderpolder.

 

Raymond Landwehr Johann van Tuin Totaal Hoveniersbedrijf : “Het voorjaar is traditioneel de drukste periode voor een hovenier. Minder bekend is, dat het héle jaar door tuinen kunnen worden aangelegd, dus ook in de winter." 

 

De Open Dag in september is daarom een bewuste keuze. Het najaar is namelijk bij uitstek het moment om na te denken over het eventueel veranderen van de tuin. De zomer is achter de rug en zeker dit jaar, met het prachtige weer,  heeft iedereen lekker kunnen genieten van de tuin. Dan komen ook de gebreken in de tuin in zicht. Het terras te klein of niet in de zon, te weinig beplanting, toch een overkapping etc.  “Het is raadzaam om ruim de tijd te nemen en in geval van een tuinrenovatie of aanleg geen overhaaste beslissingen te nemen”, aldus Raymond. “Gelukkig wordt er steeds vaker op langere termijn gepland en nagedacht” en dat is prettig voor zowel de hovenier als de klant!

Dus kom gezellig langs op onze Open Dag, dan maakt u tevens kans op een

GRATIS TUINONTWERP, dat verloot wordt onder alle bezoekers deze dag!

 

Kom ook naar de Open Dag !.jpg

Kunst

 

In de TuinKamer van Tuin Totaal worden tot het eind van het jaar kunstwerken van Erika Meershoek tentoongesteld. Bij de kunst die zij maakt, is de natuur haar inspiratiebron. En dat sluit natuurlijk prachtig aan bij ons als hoveniersbedrijf, want zowel bij Tuin Totaal als Erika Meershoek is de natuur stevig in het DNA genesteld!

bottom of page