Copyright en disclaimer

Copyright

De site van Tuin Totaal Hoveniersbedrijf BV geniet auteursrechtelijke bescherming. Het is dus nadrukkelijk niet toegestaan om (delen van) deze site (zowel tekst als foto's) te verveelvoudigen of te gebruiken voor elk ander doel dan voor eigen gebruik, zonder schriftelijke toestemming van Tuin Totaal Hoveniersbedrijf BV. Heeft u twijfel hierover, neem dan contact op om te overleggen via ons telefoonnummer: 023-5370235

 

Disclaimer

Deze site is gemaakt en bedoeld voor het verstrekken van informatie aan onze klanten. Aan de inhoud en informatie op deze site is de grootst mogelijke zorg besteed. We kunnen echter geen garanties geven met betrekking tot de aard of inhoud van de informatie vermeld op deze site. Tuin Totaal aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie vermeld op deze site.

Tuin Totaal Hoveniersbedrijf is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze site. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de gegevens die op onze site staan vermeld.

BEDRIJFSGEGEVENS

 

Tuin Totaal Hoveniersbedrijf B.V.

Oudeweg 30, 2031 CC Haarlem

Tel: 023-53 702 35

Email: hovenier@tuin-totaal.nl

Site: www.tuin-totaal.nl

FB: www.facebook.com/tuintotaalhaarlem

 

KvK nummer: 34072301

BTW nummer: NL-8150.59.425B01

  • Facebook Social Icon

Voor actuele informatie en tuintips, volg ons op:

© 2020 Tuin Totaal Hoveniersbedrijf B.V.

Alle rechten voorbehouden.