top of page

WIE ZIJN WE

Tuin Totaal is al sinds de oprichting in 1990, door Raymond Landwehr Johann, een vertrouwde naam op tuingebied in Haarlem en omstreken. Samen met ons vakbekwame team verzorgen we tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud voor zowel particulieren als voor het bedrijfsleven.

 

Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan. We werken namelijk volgens ons overzichtelijke 6 stappenplan en geven garantie op het geleverde werk. Zowel voor u als voor ons: helder, overzichtelijk en duidelijk. Daar houden we van! Vakbekwaamheid en ervaring zijn onze beste gereedschappen en dat verschil merkt u.

Een mooie tuin moet namelijk elk seizoen verrassen en jarenlang onbezorgd plezier geven. Dat kan alleen als je het vak verstaat en met goede materialen werkt.

 

Er zullen altijd bedrijven zijn die zeggen het spotgoedkoop te kunnen uitvoeren. Daar kunnen (en willen) we ons niet aan meten. Wij staan achter ons werk en de kwaliteit die we leveren. Daarom garanderen we dat de tuin geheel naar uw wensen wordt opgeleverd. Wij zijn namelijk pas klaar als u tevreden bent!

 

Raymond en Pauline

Raymond Landwehr Johann

Bedrijfsbus

Als professioneel hoveniersbedrijf vinden we dat tijdens een beroepsopleiding, de praktijkervaring erg belangrijk is. Daarom is Tuin Totaal een officieel erkend leerbedrijf voor de het MBO-groen.

Het kan dus voorkomen dat de 'hovenier van de toekomst' in uw tuin meewerkt, uiteraard altijd onder begeleiding van één van onze vakbekwame teamleden.

bottom of page