top of page

Milieuvriendelijk onkruidbestrijden


De nieuwe manier van onkruidbestrijding!

Het product Glyfosaat is tot op heden het meest gebruikte middel tegen onkruid. Volgens de Europese richtlijnen was dit volkomen veilig. Maar…… meer en meer wordt er bekend over de nadelige gevolgen van het gebruik van dit middel.

Mede hierdoor zijn we op zoek gegaan naar een alternatieve manier van onkruidbestrijding voor onze klanten. Het moest naast milieuvriendelijk, ook effectief en niet te kostbaar zijn. Want we willen onze klanten graag een goede, duurzame maar zeker ook betaalbare oplossing bieden. Dit hebben we nu gevonden in het met heet water bestrijden van het onkruid.

We gebruiken hiervoor een apparaat dat water van 98 graden Celsius op het onkruid spuit en daarmee het plantje tot op de wortel afsterft. Met deze methode kiezen we voor de meest effectieve en bovenal duurzaamste methode van onkruidbestrijding, die prima te gebruiken is op grote (half) verharde ondergronden, zoals bestrating, oprijlanen en looppaden. Het onkruid bestrijden wordt teruggebracht naar 4 tot 5 behandelingen per jaar.

De voordelen van het gebruik van heet water:

  • Bestrijding van alle soorten onkruid, algen en mos

  • Gebruik van uitsluitend heet water

  • De beste prijs-kwaliteit verhouding in de markt

  • Duurzame oplossing voor uw onkruid probleem

  • De methode is 100% milieuvriendelijk

Gepubliceerde bijdragen
Recente Publicaties
Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page