top of page

Hovenier Helpt!

Tuin Totaal heeft dit jaar de bestrating hersteld in een achtertuin in Haarlem Noord. De bewoonster had grote problemen om haar scootmobiel veilig in haar achtertuin te plaatsen doordat boomwortels de tegels omhoog hadden geduwd. Door de tegels op te nemen, voldoende zand aan te brengen en enkele wortels te verwijderen, is het pad dusdanig hersteld dat ze weer veilig met haar scootmobiel de tuin in kan rijden. Ze was hier enorm blij mee en wij vonden het fijn haar te kunnen helpen!

De jaarlijkse actie “Hovenier Helpt!” is een initiatief van TuinKeur waarbij hulpbehoevenden, gedurende 1 dag kosteloos geholpen worden door een bij TuinKeur aangesloten hoveniersbedrijf.

Gepubliceerde bijdragen

Recente Publicaties

Archief

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page