top of page

Tuin Totaal klant valt in de prijzen!

Door deelname aan de Cashback actie van Tuinkeur, waar Tuin Totaal bij is aangesloten, heeft onze klant de heer Skwortsow de helft van zijn factuur bedrag teruggewonnen! Met het invullen van een recensie maken alle klanten van Tuin Totaal dit jaar kans op een geldbedrag tot 1000,-. De Cashback actie loopt nog tot 30 november 2019.

Tuin Totaal is TuinKeur-gecertificeerd. Aansluiting bij dit keurmerk betekent dat het bedrijf uitgebreid is gecheckt en doorlopend wordt gecoacht. Hierdoor kunnen de vijf zekerheden van TuinKeur worden geboden. Door deze vijf zekerheden is men er bij dit hoveniersbedrijf van verzekerd dat er een betrouwbare en professionele partij in de tuin werkt die service en kwaliteit biedt.

Raymond Landwehr Johann, eigenaar van het hoveniersbedrijf, vertelt: ‘Vanzelfsprekend zijn tevreden klanten voor ons het uitgangspunt. Met ons team maken we hier ons elke dag hard voor. In dit licht vragen we elke klant een recensie voor ons te schrijven. In eerste instantie gebruiken we deze feedback om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Anderzijds geven de recensies andere tuingeïnteresseerden de gelegenheid zich objectief een beeld van ons bedrijf te vormen. Recensies zijn daarom erg belangrijk voor ons bedrijf.

Gepubliceerde bijdragen
Recente Publicaties
Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page